Zoeken naar ben jij

Uw zoekactie voor ben jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rene 59 jaar Limburg - Maastricht
erotiek met stijl
Volgende week ben ik een hele week vrij. Ik zoek een heerlijk slank stel van niveau, zeer discreet om samen overdag of s'avonds een heerlijke erotische date mee te hebben waarin zij geheel centraal staat. Geen snelle wip maar wellust en genot. Bij een wederzijdse klik misschien wel op regelmatige basis. Ik ben een grote, slanke man, goed uitziend, prima niveau en milieu. Geen macho of faker. Vanzelfsprekend uitstekend verzorgd, glad geschoren, gesteriliseerd Ik sta open voor ieders fantasieën en ideeën. Alles in onderling overleg en met respect van en voor elkaar. Verplaatsen is voor mij geen probleem. Een leuke en eerlijke en concrete reactie stel ik erg op prijs.  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Misschien help jij mij een beetje? Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en... Ook vanmiddag
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30-jarige man, samen genot beleven...
30 jaar, 187, 89, 19x5, Gent. Welk koppel wilt samen plezier maken? Discreet, hygiëne, respect en vooral wederzijds plezier... Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik. Tot binnenkort!  
Verwennerke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Elkaar in de watten leggen
Ben je ook op zoek naar die afleiding, passie, even ontsnappen van alles? Hou je ervan om tot in de puntjes verwend te worden, uitgebreid, opbouwend, teasend, maar vooral intens,..? Ikzelf ben sportief passioneel ingesteld, heel openminded, plaats een dame enorm graag centraal, maar neem uiteraard ook met veel plezier initiatief.. kortom, samen puur kunnen genieten van elkaar, de tijd nemen om de juiste plekjes te ontdekken, elkaar iets te vertellen hebben en de zoektocht naar de juiste fwb gevonden te hebben.. ik kan me makkelijk vrijmaken of locaties voorzien, alles met wederzijds respect en discretie voor elkaar...  

Elkaar in de watten leggen
Dater 58 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Man zoekt koppel voor trio.
Na een positieve ervaring eerder op deze site ben ik terug opzoek naar een koppel voor leuke en fijne ontmoeting. Gebonden man van 58 puur natuur zoekt het juiste koppel om te genieten van MVM of MV. Wederzijds respect is een plus. Hygiëne en respect. Liefst een contract op regelmatige basis. Stuur zeker een berichtje.kan niet ontvangen Grts.  
Chris 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Voor koppel of vrouw met talent ;)
Heykes, bedankt om deze advertentie te lezen. Ben goodlooking (naar het schijnt :)) man , 42j uit Ninove, goed voorzien. Hou vooral van spontane dates en sta open voor outdoor en sexcinema (bv. in Aalst of in Schelle). Ben switch en kan dus zowel sub als dominant zijn. Geen taboes buiten de gekende extremen. Tot snel? :) xxx  

Voor koppel of vrouw met talent ;)
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel die vanavond bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die vanavond een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Ron 53 jaar Antwerpen - Turnhout 0499503014
Date,fwb
53,170,79,18 cm gehuwd op zoek naar regelmatige date(s),fwb,lat/sexrelatie.. veel mogelijk,ik verplaats. Ben geen fake,liefst contact via whatsapp wegens discretie  
Bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi / bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een biseksuele verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn, ik nodig jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of jullie een stapje verder willen gaan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10